Home

Help bij gebruik van de Velomobiel Stickerconfigurator

Het is mogelijk een velomobiel van elke mogelijk denkbare sticker of wrap te voorzien. Dat kan op twee manieren.

Via Google Afbeeldingen

Deze methode s het eenvoudigst. Zoek via Google Afbeeldingen een plaatje of patroon op dat je op je fiets wil zien. Bekijk de afbeelding en kopieer het internetadres van het plaatje (bijv. "https://emeraldcoatings.com//Ral-10231.jpg"). De directe link naar een afbeelding krijg je als je op de knop Afbeelding Bekijken klikt. Plak dat adres in het vak onder de velomobiel en klik op Toepassen.

Let op, afbeeldingen worden verkleind of vergroot tot ze precies de body van de velomobiel vullen. En niet alle afbeeldingen zijn daarom even geschikt. De link moet wel eindigen met .jpg, .jpeg, .png of .gif!

Voorbeelden met resulaten van Google Afbeeldingen:

Via het sjabloon

Deze methode is voor fietsers die meer controle willen. Download het onderstaande sjabloon en bewerk en kleur het tot je helemaal tevreden bent. Pas de verhoudingen van het plaatje niet aan. Sla je 'sticker' ergens op het internet op (Dropbox, eigen website, Flickr etc.,). En plak de directe link in het tekstvak onder de velomobiel. Alleen als je sticker op een publieke plek op het internet staat werkt dit.

Voorbeelden met sjabloon Strada:

Delen?

Tip: de url van de afbeelding die je gebruikt komt terug in het internetadres van de pagina nadat je op Toepassen hebt geklikt. Door dit adres te bewaren kun je je creatie eenvoudig met anderen delen en doorsturen. Hou wel rekening met mogelijke beperkingen door auteursrechten op foto's en afbeeldingen.

Download

Creative Commons-Licentie
Colour & Velomobiles van Paul van Roekel is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 4.0 Internationaal-licentie. Het originele SVG Colouring Book script is van Mariƫlle Pointon. De 'colorpicker' is afkomstig van JSColor